Kawaida Coffee co.

Stean's Beans is een Amsterdamse koffiebranderij, in tegenstelling tot de grote merken werkt Steans Beans niet met liggende voorraden aan gebrande bonen, wordt dagelijks geproduceerd dus vers is ook echt vers..

Wanneer je dit product besteld wordt het recht vanuit de branderij geleverd...

Kawaida staat in het Swahili voor iets normaals of gewoons. 

Een product om speciaalkoffie voor iedereen toegankelijk maken. Die vers gebrand is en waar je keer op keer van kunt genieten terwijl het nog steeds betaalbaar is op je portemonnee. Kawaida is beschikbaar voor Horeca en bedrijven.

Uitproberen?

Of gewoon één kilo verpakking bestellen voor huiselijk gebruik

Zowel Kawaida Darkroast als Mediumroast zijn i 1 kilo zak te bestelen

Roast: Dark
Land van oorsprong: Rwanda, Uganda
Gebrand: Amsterdam
Smaaktonen: Stroop, Cacao
Inhoud: 1 Kilo

Roast: Medium
Land van oorsprong: Rwanda
Gebrand: Amsterdam
Smaaktonen: Bloemig, Honing, Cacao
Inhoud: 1 Kilo

Interesse in grotere volume 

Stuur direct je vraag naar de koffie branderij Steans Beans

Steans Beans het bedrijf achter Kawaida coffee co.

Stean's Beans is opgericht door een zoon van Oost-Afrika met een passie voor de regio, de mensen en de koffie. Sinds 2015 werken ze nauw samen met kleine koffieboeren in Rwanda, Uganda en Kenia. Door met deze boeren te werken, erkenden zij de verantwoordelijkheid om hun levenswerk te ondersteunen, zodat ze met en dezelfde passie koffie kunnen blijven verbouwen. Dit betekent dus ook ervoor zorgen dat elke koffieboer een leefbaar inkomen krijgt.

 
Koffiebranders hebben vaak weinig controle over hun productieketen omdat het een complex proces is met veel schakels. Dit leidt tot een gebrek aan transparantie, waardoor koffiebranders en inkopers geen zicht meer hebben op het exacte bedrag dat koffieboeren betaald krijgen. Steans Beans streeft ernaar om deze controle terug te krijgen, zodat koffieboeren krijgen wat ze verdienen. we willen een relatie opbouwen die duurzaam is en de moeite waard voor alle betrokken partijen.